Berea artizanală

Bere Pilsner German

Pilsner-ul German este un lager ușor, cu gust curat, care a fost modelat pe soiul omonim ceh. Se prepară din malț de orz și are de obicei o amărăciune de hamei înflorită, pe bază de plante și picantă, care este echilibrată cu o coloană vertebrală moderat maltoasă.

Primele preparate care au fost denumite Pilsner German au fost introduse în anii 1870 și, deși pilsner ca stil a apărut pentru prima dată în orașul ceh Plzeň (Pilsen), a fost creat de un bavarez Josef Groll. În general, se spune că o versiune separată germană a fost perfecționată după cel de-al doilea război mondial și introducerea tehnicilor moderne de fabricare a berii, precum și utilizarea hameiului local.

În comparație, Pils-ul german este de obicei mai deschis la culoare, corp și amărăciune de hamei. De asemenea, tinde să fie mai uscat și mai crocant decât versiunile boeme. Acest stil de bere este o combinație prietenoasă cu mâncarea, care se potrivește bine cu mâncăruri picante și consistente, precum și cu carne la grătar, cârnați, hamburgeri și fructe de mare.

 • Ce este o bere Pilsner German?

  Pilsner-ul German este un lager ușor, cu gust curat, care a fost modelat pe soiul omonim ceh Pilsner.

 • Cine produce bere Pilsner German in Romania?

  In Romania exista mai multe berarii care produc berea Pilsner German.

 • Cat costa o bere Pilsner German?

  Pretul unei beri Pilsner German incepe de la 10 Lei in functie de producator.

 • De unde pot cumpara bere Pilsner German?

  Poti cumpara bere pilsner german online de pe Berero.ro

© BIG BRAIN DEV S.R.L. 2020. Toate drepturile rezervate.