Berea artizanală

Bere Irish Red Ale (Bere Roșie)

Irish Red Ale este un stil de bere care își are originea în Irlanda, dar a cărui istorie exactă este dificil de identificat. Deși există variații semnificative, berile care se încadrează în această categorie vor fi chihlimbar sau roșu și moderat malț, de obicei cu dulceață caramel sau caramel.

Aromele și aromele sunt ușor malțioase, cu posibile indicii de caramel sau unt, în timp ce finisajul este uscat și fript. Stilul își are originea în Irlanda, dar este, de asemenea, un pilon în fabricile de bere americane. Versiunea irlandeză va fi de obicei mai puțină și mai puțin dulce decât soiurile internaționale.

Se crede că berile roșii în stil irlandez s-au dezvoltat ca o încercare de a prepara un stil mai puțin hop și mai puțin amar al unei pale ale tradiționale englezești. Uneori, berile etichetate ca roșu irlandez pot fi preparate ca lagers. Berile roșii tradiționale din Irlanda sunt o idee bună de asociere cu o varietate de feluri de mâncare, inclusiv carne albă sau roșie prăjită sau la grătar și feluri de mâncare picante.

  • Ce este o bere Irish Red?

    Irish Red Ale este un stil de bere rosie cu aroma dulceata si caramel.

  • Cine produce bere Irish Red in Romania?

    In Romania sunt mai multi producatori de bere Irish Red printre care si Player One

  • Cat costa o bere Irish Red?

    Pretul unei beri Irish Red incepe de la 10 Lei in functie de producator.

© BIG BRAIN DEV S.R.L. 2020. Toate drepturile rezervate.